veelgestelde vragen

veelgestelde vragen.

wat moet ik zeker meenemen voor het verblijf van mijn kat?

 

 Noodzakelijke documenten:

  • paspoort en vaccinatiebewijs
  • Vervoersmandje
  • Een vertrouwd mandje/kussentje/dekentje... het is altijd aangenaam voor de kat om iets met zijn eigen vertrouwde geur bij te hebben.

 

hoe ziet de dagindeling eruit?

 

s'morgens worden de katten gewekt door de radio die aangaat, ondertussen worden de kattenbakken gereinigd, de eten en drinkenbakjes worden proper gemaakt en de kamers worden elke dag gereinigd, ondertussen kunnen de katten hun eigen gang gaan. de buitenkatten kunnen lekker buiten over de boomstronken klimmen en de binnenkatten kunnen gezellig in een krabpaal naar de vissen liggen kijken of zig bezighouden met het speelgoed dat voorhanden is. enkel katten van hetzelfde gezin worden bij elkaar gezet!! dit om stress te voorkomen! elke kat krijgt uiteraard ook zijn eigen individuele aandacht, een lekker kambeurt of gewoon eens lekker kroelen!!

 

wat met voeding?

 

het pension geeft de volgende merken: royal canin, whiskas, purina one, hills. ook natvoer van deze merken geven wij.wenst u toch liever eigen voeding te geven dan mag u die altijd meebrengen, zorg er wel voor dat u genoeg voeding meebrengt voor het volledige verblijf van de kat! ook speciale voeding dient van thuis te worden meegebracht! de katten krijgen hun voeding ook zoals ze dit thuis gewoon zijn... als ze thuis op bepaalde tijdstippen hun voeding krijgen dan doen we dit in het pension ook zo, hebben ze thuis de hele dag brokken ter hun beschikking dan ook zo in het pension, enz.....

 

wat als mijn kat ziek word tijdens zijn verblijf in het hotel? 

 

als we merken dat er iets mis is met uwe geliefde kat dan gaan we er onmiddellijk mee naar de dierenarts verbonden aan het hotel. de eigenaar word zo nodig op de hoogte gesteld als de kat ziek is! de kat word dan tijdelijk in quarantaine geplaatst om besmetting van andere katten te voorkomen.

 

 

 

 

 waaruit bestaat het verblijf van mijn kat?

 

 de kamers zijn 1.50m op 2.70 groot en hebben allen vloerverwarming!ze zijn uitgerust met krabpalen, 1 of meerdere kattenbakken, eet en drink gelegenheid en verschillende niveaus bestaande uit klimplankjes, want katten zitten graag veilig in de hoogte. de buitenrennen zijn 1.50m op 3m en hebben elk een paar stronken en ook verschillende niveau's bestaande uit plankjes zodat ze vanuit de hoogte over de velden kunnen kijken.de binnen katten kunnen genieten van een grote binnen speel ruimte met verschillende speel en verstop gelegenheden en aquariums.