prijs en reservatie

Reserveren is verplicht voor elk verblijf van uw kat!

 

onderaan vind u een link naar het reservatieformulier, deze dient u in te vullen en op te sturen naar pension-trimsalonkamous.be

U krijgt vervolgens een bevestigingsmail met de vermelding van de data, de prijsen het te betalen voorschot en de vraag om een vast uur door te geven waarop u de kat(ten) brengt (openingsuren van het hotel vind u bij contact!) .

 

 De algemene voorwaarden kan u op de site doorlezen. Bij het reserveren van een kamer gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

 Bij boekingen ter plaatsen kan u deze algemene voorwaarden doorlezen en gaat u automatisch akkoord indien u een reservatie vastlegt.

 tarieven 2023                                                                          

1 kat in 1 kamer  13 €                                           

2 katten in 1 kamer 22 €                                            

3 katten in 1 kamer 30 €                                             

 

deze prijzen zijn per dag!!

 in de prijs zit  de dagelijkse verzorging, voeding van het hotel, het eventueel toedien van medicatie (als de kat dit toelaat!!) en een volledig ingerichten kamer ( eten-drinken bakje, 1 of meerdere kattenbakken, krabpalen, enz,....) 

 

eigen voeding mag ook altijd meegebracht worden maar dit is zonder prijs reductie! voor katten die speciale voeding krijgen (dieet,suikerziekte,enz…) vragen wij sowieso om de eigen voeding mee te brengen!